Mijn dagboek...

Datum Lief dagboek Foto's
27 maart 2009

 

Voel me helemaal niet lekker... beeh. De hele dag moet ik spuugen. Ik wil alleen maar bij papa of mama zitten/ hangen/ liggen.

Vanmiddag kwam papa op tijd thuis en mama ging naar het ziekenhuis. Ik ging toen weer slapen, maar moest al snel weer spuugen dus ging papa mij wassen. Toen zat papa ineens aan de telefoon met mama. Hij keek heel blij. Ik moest ineens kleren aan en mocht even bij Ania, de buurvrouw, spelen. Dat was leuk, maar ik voelde me nog erg misselijk. En toen kreeg ik ook nog een bak appelmoes en ook nog yoghurt. Ik deed m'n best om het binnen te houden! En daar kwamen papa en mama ineens aan met mijn broertje! Toen mocht ik mee naar huis. Daar heb ik alle appelmoes en yoghurt weer uitgespuugd en moest ik weer naar bedje. Bollie zat ook helemaal onder, arme beer.

Later mocht ik nog heel lang bij mama en later bij papa 'hangen' om baby-tv te kijken maar ik wilde al snel naar bed slapen.

Welterusten!

 

GEEN FOTO'S
25 maart 2009 Hallo allemaal! Vanmorgen werd ik wakker en haalde mama mij uit bed. Toen ik een boterham aan het eten was, kwam oma ineens van de trap aflopen! Waar kwam die nou weer vandaan? Die opa's en oma's komen altijd maarzo tevoorschijn! Gek he?

Ik ging lekker met mama en oma naar 'muziek op schoot', daar gaan we dan dansen en zingen met andere kindjes en mama's. Oma deed ook mee! Toen ging ik slapen en vanmiddag heb ik met oma gespeeld en gewandeld. Papa en mama waren bij Jojel, zei oma.

Toen kwamen papa en mama thuis en gingen we eten. Na het eten ga ik altijd lekker bij papa zitten om baby-tv te kijken. Ik vind dat heerlijk, bollie moet er ook bij en ook de 'peen' (speen, red.).

 

21 maart 2009 Ja, ik heb even niet kunnen schrijven in mijn dagboek. Ik was telkens in het ziekenhuis bij JoŽl of ik was druk aan het spelen met oma. Oma was hier twee daagjes om met mij te spelen en zo. JoŽl is nog steeds samen met mama in het ziekenhuis..... Leuk daar! Ik mag lekker door de gangen rennen en er is allemaal speelgoed. Van de zuster kreeg ik een mondkapje omdat oma dat ook moest vanwege een dingetje (koortsblaar, red.) op haar mond. Papa die zorgt voor mij, we staan samen op, gaan samen boterham met 'Appelpoop' eten en daarna gaan we dan naar het ziekenhuis. Daar is mama dan ook, die slaapt in een bed naast het raam en er liggen nog meer mama's op de kamer. Ze zijn wel lief en ik mocht op mama's bed zitten.

Hopenlijk komen mama en JoŽl snel ook weer thuis?

Kus van Aimee

     
18 maart 2009 Vandaag was een leuke dag. Ik heb weer alleen met papa ontbeten en daarna gespeeld met het spel wat ik van oma Feenstra heb gekregen. Het maakt allemaal dierengeluiden! Daarna ging ik een halve dag naar het kinderdagverblijf spelen en na mijn slaapje kwam papa mij alweer ophalen en mocht ik mee naar huis! En toen ik net thuis kwam, kwamen opa en oma Franken en opa Pottger, ome Christiaan en tante Jorieke en ook oom Alexander. Ik kreeg ook kadootjes van oma! Een jurkje, heeft oma helemaal zelf gemaakt. Knappe oma heb ik he? Mijn broertje heb ik nog even geaaid, hij is heel lief!

En toen kwam tante Gea ook nog. Dat is een mevrouw die baby's geboren doet worden. Zij heeft mij ook uit mama gehaald... of zoiets... Ze is heel lief en lacht altijd om mij. Ik deed toen het mutsje op van JoŽl op en toen moesten papa en mama ook hard lachen.

Tot snel, kus Aimťe.

     
17 maart 2009 Nou, dat is ineens snel! Ik werd vannacht wakker van allemaal pratende mensen en dus ging ik papa roepen. Die zei dat ik een broertje had gekregen en dat ik weer moest gaan slapen. Mooi niet! Ik wilde uit bed, maar ik ben toch nog wel even gaan liggen. Toen kwam papa mij een beker melk geven en even later gingen we dan een boterham eten samen. Maar waar was mama toch? Volgens papa sliep ze, maar dat was helemaal niet zo, want ik hoorde mama praten. Toen mocht ik na de boterham even kijken op papa en mama's slaapkamer en daar was een baby!

Mijn broertje was geboren, hij heet Joel. Maar ik noem 'm Jojel. Hij is heeeel lief en hopenlijk mag ik snel met 'm spelen.

Kus van Aimee.

 

     
16 maart 2009 Vandaag ben ik wezen spelen bij het kinderdagverblijf. Mama heeft echt al een heeele dikke buik. Papa moet mij steeds tillen, want mama vind me zwaar worden. Gelukkig is mijn papa heel sterk. Ik ben heel benieuwd wanneer mijn broertje of zusje wordt geboren. Ik vind het nu al zo leuk, dat ik af en toe kusjes geef op mama's buik.

Dikke kus van Aimee.